Corona Update

Wij houden ons aan de voorschriften van de overheidsinstellingen en gezondheidsinstanties.

Nieuwe boekingen

Voor iedere boeking die gemaakt wordt is van toepassing dat u deze gratis kunt annuleren als je vanwege officiele maatregelen van Nederland of Spanje niet zou mogen komen. U dan uw geld terug,

Let svp op:

  • Voor iedere gast is het niet hebben van een ‘Corona paspoort’ (Europees digitaal COVID-certificaat) op het moment dat dit vereist is om naar Spanje af te reizen of om in het vakantiehuis te verblijven, géén geldige reden om kosteloos te kunnen annuleren.
  • Ondanks het Corona-paspoort blijft elk land verantwoordelijk voor de vaststelling van zijn eigen toegangsvereisten en -regels, die niet op EU-niveau zijn gestandaardiseerd. Dit betekent dat naast het Corona-paspoort extra regels kunnen gelden die op jouw verblijf van toepassing zijn, bijvoorbeeld de geldigheidsduur van jouw vaccinatie of de verplichting tot een extra (booster)vaccinatie. Ook deze extra regels zijn géén geldige reden om kosteloos te kunnen annuleren.
  • Ook quarantaine maatregelen vallen niet onder de voorwaarden om kosteloos te kunnen annuleren.
  • U bent zelf verantwoordelijkheid om u correct en volledig te laten informeren ten aanzien van de meest actuele Corona maatregelen in zowel Nederland/België, de doorreislanden en Spanje.
  • Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor onvermijdbare of buitengewone omstandigheden voor- of tijdens uw geboekte vakantieperiode onvoorziene omstandigheden naar aanleiding van (aangepaste) Corona maatregelen, tenzij deze maatregelen gaan over een inreisverbod in Altea.