Villa Altea

Een heerlijke plek!

Villa Altea

Een heerlijke plek!

Villa Altea

Een heerlijke plek!

Villa Altea

Het vakantiehuis heeft 2 verdiepingen en is gelegen op een grondstuk van plm 1500m2 en heeft een privé-zwembad. Op de bovenste verdieping vind je de woonkamer, open keuken met eetkamer, slaapkamer en badkamer.

Op de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers met een badkamer. Vanuit de woonkamer kom je op het overdekte terras. Van hieruit heb je een geweldig uitzicht op zee. De woonkamer is gezellig ingericht, uiteraard is hier ook TV met NL-zenders en wifi.
Om van de zon te genieten is er het privé zwembad met buitendouche. Op het terras, veranda en bij het zwembad zijn verschillende zitjes. Bij het zwembad staan lekkere zonnebedden.

Koken en eten

De keuken is volledig ingericht met inductiekookplaat, vaatwasser, koel-vries combinatie en oven. Vanuit de keuken loop je door de grote schuifpui het terras op, waar je kunt genieten van de zon. De tweede schuifpui in de keuken biedt toegang tot de schaduwtuin, waar het fijn zitten is. 

Heerlijk slapen

De 3 slaapkamers zijn mooi ingericht en hebben uitstekende bedden. Op de bovenste verdieping is één slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en douche.
Op de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers met de tweede badkamer met bad, toilet, wastafel. De grote slaapkamer beneden heeft een bedstede, met een extra slaapplaats voor één persoon. Vanuit de grote slaapkamer kom je op het terras bij het zwembad.

Villa Altea

✓ Privé Zwembad
✓ Airco
✓ 6 Personen
✓ Woonkamer met NL-TV
✓ Eetkamer
✓ Open keuken
✓ 3 Slaapkamers
✓ 2 Badkamers
✓ Diverse terrassen
✓ Wifi

De Omgeving

Altea ligt aan de Costa Blanca, iets noordelijk ten opzichte van Benidorm. In de omgeving liggen prachtige plaatsjes als Calpe, Albir, Moraira en Javea. In het achterland vind je imposante bergen, olijf-en sinaasappelbomen en authentieke dorpjes als Callosa en Guadelest. Meer info over de omgeving..

WesterwaldVakantieVilla