Algemene Voorwaarden

In de Algemene Voorwaarden staan je rechten en plichten ten aanzien van het huren van een vakantiehuis.

Omdat wij met verschillende organisaties samenwerken zijn de algemene voorwaarden soms iets verschillend. Op het boekingsformulier van elk huis vindt je de Algemene Voorwaarden, die horen bij dat betreffende huis. Voordat je gaat boeken, kun je deze doorlezen.
​​​​​​​
Een huis boeken via VidaVilla.com is absoluut veilig. ​​​​​Neem gerust contact op, we staan je graag te woord.

​​​​​​​Disclaimer

Betrouwbaarheid en verantwoording
Deze website is van VidaVilla.com BV. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks de zorg en nauwkeurigheid waarmee de informatie wordt samengesteld, kan dit materiaal informatie bevatten die incorrect en/of incompleet is. VidaVilla.com BV is niet aansprakelijk voor de directe of indirecte schade die een gevolg is van het gebruik van de informatie van deze website. VidaVilla.com BV behoudt het recht om zonder voorafgaande waarschuwing correcties en veranderingen in de termen en condities, informatie, logo’s, afbeeldingen en foto’s aan te brengen. Bepaalde hyperlinks (verwijzingen buiten het domein) in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij VidaVilla.com BV niet aansprakelijk is voor de daar aangeboden informatie.

Copyrights
Op de inhoud van deze site rusten eigendomsrechten, waaronder in ieder geval begrepen moet worden auteursrecht, databankenrecht en merkenrecht. Het is niet toegestaan hetgeen u op deze site aantreft te exploiteren of te verveelvoudingen of anderszins te verhandelen zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van VidaVilla.com BV.

Websites van derden
Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites.
​​​​​​​
Onderlinge verwijzingen
Linken en verwijzen naar pagina’s van deze website mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Wij stellen het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright Shutterstock/Pixabay/Depositphotos/Sasha Meyer/VidaVilla.com BV

Het Nederlandse recht is van toepassing.