Villa-Altea.eu

Vakantiehuis voor 5 personen aan de Costa Blanca!

Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens

Wanneer u een boeking maakt om in ons vakantiehuis te verblijven, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig.

Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, bijvoorbeeld per telefoon of via het contactformulier van onze website, verwerken wij gegevens.

Wat willen wij van u weten?

Wij maken gebruik van het boekingssysteem van Bukazu. Hierin vragen wij naar uw persoonlijke gegevens. Wij bewaren hier ook gegevens over uw eerdere boekingen. Dan kunnen we u sneller en gerichter helpen.

Hieronder staat beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

Uw voornaam, achternaam en uw geslacht
Om u in het vakantiehuis maar ook in onze verdere communicatie persoonlijk te kunnen aanspreken, gebruiken we graag uw persoonlijke gegevens. Deze zijn ook nodig om uw boeking te kunnen registreren en onze medewerkers over uw komst te kunnen informeren.

Adres en woonplaats
De meeste boekingsgegevens sturen wij u per e-mail op.

Telefoonnummer
Soms hebben wij vragen over uw boeking. In sommige gevallen bellen we voor vertrek of na afloop om te vragen of alles duidelijk is en of alles naar wens is geweest. Uw telefoonnummer stellen we ter beschikking aan onze beheerder om u te kunnen bereiken in geval dit nodig zou zijn.

Email
Uw mailadres hebben we nodig om u per mail te kunnen bereiken en uw boeking te kunnen bevestigen. U ontvangt bevestigingen van uw betalingen en informatie over uw verblijf.

Bankgegevens
Wij gebruiken wij uw bankrekeningnummer uitsluitend en alleen om uw borg terug te kunnen storten. Wij vragen om de te naam stelling van de bankrekening om zeker te zijn dat het bedrag naar degene gaat die bij de bankrekening hoort.

Aantal personen
Wij vragen naar het aantal gasten om onze beheerder juist te kunnen informeren en om aan onze plichten voor de melding van het aantal overnachtingen te kunnen voldoen.

IP-adres
Op internet kijken we niet naar uw IP-adres.

Verder gebruiken wij uw gegevens voor het volgende:

Service
U kunt ons per telefoon en per mail bereiken. Om u zo goed mogelijk te helpen slaan wij uw gegevens en vragen op.

Verzekeringen
Uw gegevens worden doorgegeven aan organisaties die activiteiten verrichten in verband met uw boeking. Dit betreft ook partijen die geen onderdeel uitmaken van Villa-Altea. Dit betreft bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappij indien u een annuleringsverzekering, reisverzekering of schadeverzekering heeft afgesloten.

Nieuwsbrieven
Wij versturen geen nieuwsbrieven.

Vordering gegevens
Soms gebruiken we gastgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Onder omstandigheden zijn we verplicht persoonsgegevens door te geven aan bepaalde instanties. In verband met sanctiewetgeving kan het onder omstandigheden ook voorkomen dat wij uw gegevens moeten delen met bijvoorbeeld financiële instellingen.

Maatwerk
Alleen als u een boeking maakt bewaren we uw gegevens.

Contact, inzage, wijzigen of verwijderen gegevens

Op verzoek zullen wij u aangeven of en welke persoonsgegevens wij van u verwerken. U kunt deze gegevens altijd opvragen, verbeteren, aanvullen, of laten verwijderen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u zich ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Bewaartermijnen
We bewaren uw persoonsgegevens zo lang dat redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden zoals beschreven in dit document. Op basis van onder meer wetgeving kan het echter nodig zijn dat wij gegevens langer bewaren.

Grondslagen
Op basis van wetgeving moeten wij aangeven welke zogenaamde grondslagen gebruikt worden bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarbij wordt hoofdzakelijk gekeken naar de verwerking van gegevens op basis van 1) een overeenkomst, 2) in verband met een gerechtvaardigd belang van Villa-Altea 3) een gegeven toestemming en 4) in verband met een wettelijke plicht.

Uw gegevens gebruiken wij hoofdzakelijk in verband met uw boeking ofwel een overeenkomst. Uw boeking wordt geregistreerd, wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Beveiliging gegevens
Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding op de gehele website. Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte persoonsgegevens gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Cookie-beleid

Welk belang heeft u bij het plaatsen van cookies?
Wij streven ernaar dat u het zowel in ons vakantiehuis als op de website zoveel mogelijk naar de zin heeft. Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken.

Wij gebruiken alleen voor de website en boekingen noodzakelijke functionele, cookies. Functionele cookies worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website op uw computer of andere apparatuur wordt geplaatst. Door het plaatsen van deze cookies kunnen wij u direct en in de toekomst beter van dienst zijn.

Kunt u cookies verwijderen?
U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u erop dat het uitzetten van cookies uw gebruik van websites kan beperken.

Villa-Altea
Onder ‘Villa-Altea wordt verstaan, Janny en Rene Schwarte, Droge Wijmersweg 5-102, 1693 HP Wervershoof, Nederland. In dit kader kan het voorkomen dat uw gegevens gebruikt worden in verband met werkzaamheden door en onderzoeken van accountants of andere adviseurs.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Contactinformatie voor vragen en feedback
We controleren regelmatig of we met het privacy en cookie beleid nog voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Als u vragen of opmerkingen hier over heeft kunt u contact met ons opnemen:

Janny en Rene Schwarte, 

Droge Wijmersweg 5-102,
1693 HP Wervershoof,
Nederland.
[email protected]
+31623983041